Tatranský Medveď

Odjakživa v našej krajine sa spája medveď s Tatrami, či Vysokými alebo Nízkymi. Receptúra produktu Tatranský Medveď pozostáva výhradne iba z najlepšieho včelieho medu a extra jemného liehu.

Charakteristika

Tatranský Medveď je charakteristický svojim miernym zakalením. Toto je spôsobené množstvom použitého včelieho medu. Môže dochádzať i k miernemu odlíšeniu sfarbenia vo fľaši v závislosti od pomeru peľu z rôznych rastlín. Peľ, ktorý včely zbierajú, má pre človeka obrovský význam. Má priaznivý vplyv na posilňovanie organizmu a obzvlášť dodáva telu látky proti veľmi rozšíreným alergickým onemocneniam. Tatranský Medveď nie je sladený cukrom. Prípadné usadzovanie medu na dne fľaše je prirodzený jav a nieje závadou.

Použitie

Tatranský Medveď je možné popíjať pri prirodzenej teplote nápoja. Doporučuje sa ho piť mierne chladené. Na rozdiel od iných liehovín je v tomto prípade zvýraznená vôňa medu. Určite odporúčame použitie Tatranského Medveďa namiesto cukru do čaju, kávy, alebo priamo ako horúci grog v chladnom zimnom období. Naopak v letnom horúcom období sa osviežite Tatranským Medveďom med s kockami alebo drťou ľadu v pohári.

Škorica 45%

Tatranský Medveď škorica je charakteristický svojim miernym zakalením. Toto je spôsobené množstvom použitého včelieho medu. Môže dochádzať i k miernemu odlíšeniu sfarbenia vo fľaši v závislosti od pomeru peľu z rôznych rastlín. Peľ, ktorý včely zbierajú, má pre človeka obrovský význam. Má priaznivý vplyv na posilňovanie organizmu a obzvlášť dodáva telu látky proti veľmi rozšíreným alergickým onemocneniam. Tatranský Medveď škorica nie je sladený cukrom. Prípadné usadzovanie medu na dne fľaše je prirodzený jav a nieje závadou.

Čierna ríbezľa 45%

Tatranský Medveď čierna ríbezľa je charakteristický svojim miernym zakalením. Toto je spôsobené množstvom použitého včelieho medu. Môže dochádzať i k miernemu odlíšeniu sfarbenia vo fľaši v závislosti od pomeru peľu z rôznych rastlín. Peľ, ktorý včely zbierajú, má pre človeka obrovský význam. Má priaznivý vplyv na posilňovanie organizmu a obzvlášť dodáva telu látky proti veľmi rozšíreným alergickým onemocneniam. Tatranský Medveď čierna ríbezľa nie je sladený cukrom. Prípadné usadzovanie medu na dne fľaše je prirodzený jav a nieje závadou.

Horký 40%

Tatranský Medveď horký je charakteristický svojim miernym zakalením. Toto je spôsobené množstvom použitého včelieho medu. Môže dochádzať i k miernemu odlíšeniu sfarbenia vo fľaši v závislosti od pomeru peľu z rôznych rastlín. Peľ, ktorý včely zbierajú, má pre človeka obrovský význam. Má priaznivý vplyv na posilňovanie organizmu a obzvlášť dodáva telu látky proti veľmi rozšíreným alergickým onemocneniam. Tatranský Medveď horký nie je sladený cukrom. Prípadné usadzovanie medu na dne fľaše je prirodzený jav a nie je závadou.